Kolačiće koristimo da bismo sadržaj prilagodili vašim interesovanjima/potrebama i obezbedili vam bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pretrage na našem web sajtu pristajete na to da koristimo kolačiće.

O nama - kancelarija, advokati i klijenti

Advokatska kancelarija Marinela Ljubić Todoran osnovana je 2012. godine u Pančevu.

Bavimo se zastupanjem kako pravnih tako i fizičkih lica, kojima pružamo advokatske usluge iz svih oblasti prava.

tim advokatske kancelarije Marinela Ljubić Todoran Pančevo

Klijenti


Sa ponosom ističemo da su naši klijenti lideri u svojim delatnostima u raznim oblastima privrednog poslovanja, ali zbog kodeksa advokatske etike i obaveze čuvanja advokatske tajne naše pojedine klijente ne možemo da imenujemo.

Tokom višegodišnje prakse, usavršili smo naša znanja i stekli iskustva u raznim oblastima prava.

Ostvarujemo saradnju sa velikim brojem saradnika iz različitih oblasti, koje su nužno povezane sa obavljanjem advokature, a sve u cilju što kvalitetnijeg zastupanja i pružanja najbolje moguće advokatske i pravne usluge klijentu.

Posvećenost i istrajnost u rešavanju i razumevanje pravnih problema naših klijenata je ono što našu advokatsku kancelariju odvaja od drugih. Sve pravne probleme rešavamo profesionalno, brzo i uspešno.

Naš tim


Naša advokatska kancelarija nudi svojim klijentima veliki broj pravnih usluga, kao što su zastupanje klijenata u svim vrstama sudskih i drugih postupaka, savetovanje klijenata i pružanje pouzdane pravne pomoći iz različitih oblasti prava.

fav

Marinela Ljubić Todoran

Marinela Ljubić Todoran

Advokat i sudski tumač i prevodilac

Advokat Marinela Ljubić Todoran je završila Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu 2009. godine. Advokatsko-pripravničku praksu obavljala je u kancelariji advokata Nelu Božina u Pančevu, od 2010.-2012.godine. Pravosudni ispit je položila 2012. godine, a iste godine i advokatski ispit.

Član je Advokatske komore Vojvodine od 2012.godine i osnivač samostalne advokatske kancelarije sa sedištem u Pančevu, od 26.10.2012.godine. Maja 2016. godine je završila obuku za medijatora u okviru obuke Partnera za demokratske promene i upisala se u imenik medijatora pri Ministarstvu pravde RS.

Marinela je i prevodilac i sudski tumač za rumunski jezik, upisana u Registar sudskih prevodilaca, koji se vodi kod Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice Republike Srbije – Autonomne pokrajine Vojvodine, sa brojem Rešenja o postavljenju sudskog prevodioca za rumunski jezik 128-74-42/2019 od dana 08.07.2019. godine.

Član je udruženja stalnih sudskih prevodilaca i tumača Srbije od 2019.godine.

fav

Biljana Tančić

Biljana Tančić

Advokat

Advokat Biljana Tančić je završila Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu. Advokatsko-pripravničku praksu obavljala je u kancelariji advokata Marinele Ljubić Todoran u Pančevu. Pravosudni ispit je položila 2020. godine, a iste godine i advokatski ispit.

Član je Advokatske komore Vojvodine od 2020.godine.

fav

Adrijan Baba

Adrijan Baba

Advokatski pripravnik

Rođen 15.08.1992.godine u Pančevu.

Diplomirani pravnik-Diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu 2019.godine.

2021.godine upisuje se u Advokatsku komoru Vojvodine u imenik advokatskih pripravnika.

Govori rumunski, nemački i engeski jezik.

fav

Jonel Lazar

Jonel Lazar

Saradnik kancelarije

Pukovnik u penziji , rođen 28.02.1959.godine.

Govori rumunski i engleski jezik.