Kolačiće koristimo da bismo sadržaj prilagodili vašim interesovanjima/potrebama i obezbedili vam bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pretrage na našem web sajtu pristajete na to da koristimo kolačiće.

Kontakt podaci

Advokatska kancelarija od poverenja


kontakt

Karakteristike uspeha advokatske kancelarije Marinela Ljubić Todoran su advokatske i pravne usluge najvišeg kvaliteta, koje pružaju iskusni, stručni i uvek dobro pripremljeni advokati koji poštuju svoju profesiju i posvećeni su svojim klijentima.

Verujemo da kombinacija iskustva, profesionalnosti i uzajamnog poverenja između advokata i klijenta, bez obzira na to koliko je složen i zahtevan pravni proces, vodi do pronalaska najboljeg pravnog rešenja i omaže klijentu da postige svoje ciljeve.

Kontaktirajte nas, rado ćemo Vas saslušati, razumeti Vašu problematiku i zahteve i zajedničkim snagama pronaći najbolje rešenje za Vaše pravne probleme.

Posetite našu kancelariju


Poslovni podaci


Adresa


Vojvode Radomira Putnika 15/5

Pančevo

office@advokat-ljubic-todoran.com

Radno vreme


Radnim danima:

8.00 - 15.00

Vikendom:

Zatvoreno

Kontaktirajte nas


Ako želite da saznate kako da postanete naš klijent, imate bilo kakvo pravno pitanje ili Vam je potreban pravni savet, kontaktirajte nas putem mejla, telefona ili kontakt forme na sajtu.

Imajte na umu da popunjavanje kontakt forme, slanje e-pošte ili poziv telefonom ne uspostavlja odnos advokat-klijent.

063 84 32 668

SMS

Viber